HARCOS Restaurant Consulting

Η HARCOS Restaurant Consulting είναι ένας οργανισμός που ειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εστιατόρια και ξενοδοχεία.
Η εταιρεία μας έχει σχεδιάσει, δημιουργήσει, και λειτουργήσει με επιτυχία, δεκάδες εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδος όπως τα OROSCOPO, BarΒeeQue, Θεσσαλία, Mezzeluna, Notia, Elia (Μαϊάμι) και πολλά άλλα.

Αυτό το βάθος της πολυετούς εμπειρίας και γνώσης, το μεταλαμπαδεύουμε σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε και προσαρμόζουμε αποτελεσματικές λύσεις, στο δικό σας μοναδικό εγχείρημα.

Από την εκκίνηση ενός εστιατόριου, και την καινοτομική σχεδίαση προϊόντων, και υπηρεσιών, έως τις σύγχρονες μεθόδους κατάρτισης των στελεχών, το βάθος της εμπειρίας μας θα οδηγήσει στην βέλτιστη απόδοση της επιχείρησης σας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας, παρέχουν στην επιχείρηση σας, αποτελεσματικές λύσεις και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Η σωστή παροχή συμβουλών, θα μεγιστοποιήσει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η HARCOS Restaurant Consulting, διαθέτει εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς, με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη εστιατορίων, στο σχεδιασμό, και ανάπτυξη νέων concept, στην δημιουργία μοναδικών και εύγευστων μενού, στην συγγραφή και παρουσίαση επιχειρηματικών σχεδίων, στην επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού, καθώς και στον σχεδιασμό και την οικονομική παρακολούθηση επιχειρήσεων.

Η πολυετή εμπειρία μας εγγυάται την επιτυχία

20ετή και πλέον εμπειρία στις επιχειρήσεις και στον τουρισμό..
Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εστιατόρια ξενοδοχεία και επιχειρήσεις αγροτουρισμού 100%
Σύνταξη και παρακολούθηση επενδύσεων μέσω επιδοτουμένων προγραμμάτων 95%
Συμβουλευτικές υπηρεσίες για επενδύσεις σε πρωτογενή δευτερογενή τομέα και αγροτική μεταποίηση 92%
Μελέτες Οικονομοτεχνικές –Τουρισμού για ιδιώτες φορείς και ΟΤΑ 90%

food stylingΤο φαγητό είναι το πάθος μας, και το εύρος της εμπειρία μας ως σύμβουλοι γαστρονομίας μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε καινοτόμες συνταγές που έχουν υπέροχη γεύση, μικρό κόστος και προσελκύουν νέους και ευχαριστημένους πελάτες.

Ανθρώπινο δυναμικό

Ως ειδικοί στην επιτυχή και αποτελεσματική ανάπτυξη συνταγών γνωρίζουμε άριστα τα τρόφιμα και το πώς να κάνουμε τις κουζίνες των επιχειρήσεων, νόστιμες και κερδοφόρες. Οι σύμβουλοι, μας είναι εξειδικευμένοι στον τομέα των τροφίμων και ποτών, και ανυπομονούν να μεταφέρουν με επιτυχία όλη αυτήν την εμπειρία, στην επιχείρησης σας.

karagiannis_fotoΚαραγιάννης Δημήτρης

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο κ. Καραγιάννης σπούδασε Αθλητική Ψυχολογία και Εκπαίδευση στις ΗΠΑ (BSc. Southern Illinois University) καθώς και Προπονητική με Αθλητική Διαιτολόγια (Mnr.  Southern Illinois University). Συνέχισε τις σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού-Φιλοξενίας και στις Σπουδές Φιλοξενίας/ Γαστρονομίας/ Μαγειρικής στο διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (AOS. CULINARY INSTITUTE OF AMERICA in NY). Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση  Επιχειρήσεων στη Μεγάλη Βρετανία (M.B.A. University of Huddersfield ) με ειδικότητα στην διαφύλαξη ποιότητας για τις επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης και σήμερα συνεχίζει τις σπουδές του ως Ερευνητής/ Υποψήφιος Διδάκτορας (PhD)στο Πανεπιστήμιο Πατρών με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και αντικείμενο διατριβής «Οινογαστρονομικός τουρισμός ως εργαλείο οικονομικής & τουριστικής ανάπτυξης: Η περίπτωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος».

Έχει 20ετή εμπειρία στις επιχειρήσεις και στον τουρισμό, έχοντας εργασθεί σε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις σημαντικότατων τουριστικών επιχειρήσεων.

Mail

Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας...