Νέα Συνεργασία της HARCOS Restaurant Consulting με τον όμιλο επιχειρήσεων του γνωστού επιχειρηματία και φίλου κ. Άγγελου Γαλανόπουλου στην Αρχαία Ολύμπια ιδιοκτήτη των εξαιρετικά επιτυχημένων εστιατορίων , Ρόδο Café και Πολύγευστον!!!!

Η εταιρεία μας ανέλαβε την επίβλεψη και βελτίωση της λειτουργίας των εν λόγο καταστημάτων με στόχο την περεταίρω βελτίωση τους, καθώς και τη μελέτη , κατασκευή, στελέχωση, εκπαίδευση και λειτουργία του Νέου, 3ου εστιατορίου που ετoιμάζεται για το καλοκαίρι στην περιοχή του σταθμού, όπου θα αναδεικνύει την σύγχρονη ελληνική κουζίνα μέσω μιας « γευστικής πατριδογνωσίας» των μοναδικών προϊόντων που παράγουν οι καλλιεργητές και οι κτηνοτρόφοι μας πανελλαδικά.

Στο Μάστερ πλαν προβλέπεται, η δημιουργία πανέμορφου retro «παντοπωλείου» όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να προμηθεύεται όλα τα ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής γης που απήλαυσε κατά την διάρκεια του γεύματος στο εστιατόριο, και την συνταγή. Έτσι θα τα μεταφέρει στην πατρίδα του προκειμένου να τα παρασκευάσει ο ίδιος, μεταλαμπαδεύοντας την ελληνική κουλτούρα και τα προϊόντα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου μέσα από την επίσκεψη του στον Ιερό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας.