Η HARCOS ΕΠΕ Restaurant Consulting σε συνεργασία με τον γνωστό επιχειρηματία κ. Νικόλαο Λυκούρεση και Ευσταθία Μητροπούλου ολοκληρώνει την κατασκευή ενός πρωτοπόρου concept, του νέου πανέμορφου SPORT GRILL «BREAK TIME» που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 14 & Ιφίτου στην Αμαλιάδα.
Η συνεργασία περιλαμβάνει, δημιουργία νέου Concept και ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας, προμήθεια εξοπλισμού, ανεύρεση προμηθευτών, ανάπτυξη εδεσματολογίου και καινοτόμων συνταγών , κοστολόγηση συνταγολογίου, σχεδιασμό μενού, interior design, οργάνωση λειτουργιάς, στρατηγική προώθησης και marketing, εκπαίδευση προσωπικού, θέματα διασφάλισης ποιότητας.
HARCOS ΕΠΕ Restaurant Consulting.

Με εμπειρία 20ετίας, η HARCOS Restaurant Consulting με δεκάδες επιτυχημένα εστιατόρια & café στο πορτοφόλιο της, έχει βοηθήσει ουσιαστικά να βελτιωθούν και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την κρίση, δεκάδες επιχειρήσεις εστίασης αφού απευθύνεται σε υφιστάμενα εστιατόρια καφέ, μπαρ, καφετέριες και λοιπά καταστήματα, delicatessen και ξενοδοχεία, ενώ βοήθα και επιχειρηματίες που θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους και την δική τους επιχείρηση εστίασης ή καφέ, προσφέροντας πάντα, επιτυχημένες λύσεις και πρωτοπόρο coaching.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιονδήποτε στάδιο σχεδιασμού και υλοποίησης επιθυμείτε, καθώς και μέσω της αξιοποίησης του νέου ΕΣΠΑ.