Δημιούργησε ή εκσυγχρόνισε τo δικό σου εστιατόριο μέσω Νέου προγράμματος της ευρωπαϊκής ένωσης με επιδότηση μέχρι και 65% και 600.000€

Προετοίμασε την δική σου επιχειρηματική πρόταση με την επιχείρηση συμβούλων HARCOS Hospitality & Restaurant Consulting που προετοίμασε πάνω από 1500 επιχειρηματικά σχέδια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό τα τελευταία 10 χρόνια.

Η HARCOS Hospitality & Restaurant Consulting LTD αναλαμβάνει από το Α έως το Ω την διαδικασία προετοιμασίας & ένταξης στα Αναπτυξιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ, αναλαμβάνοντας το
Σχεδιασμό, αρχιτεκτονικά
Επίβλεψη κατασκευής
Ανάπτυξη Concept και θεματική ιδέα
Επιλογή και προμήθεια Εξοπλισμού
Αρχιτεκτονική θεματικών μενού-Κοστολόγηση συνταγών
Επιλογή & εκπαίδευση προσωπικού
Πιστοποίηση ISO & HACCP
Συμβουλευτική λειτουργίας εστιατορίου
Διαφήμιση –marketing-ιστοσελίδες και social media

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η πολυετής εμπειρία στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών εστίασης και τουρισμού, εγγυώνται την επιτυχία στην εκπόνηση του επενδυτικού σας σχεδίου.

Η HARCOS Consulting LTD είναι πιστοποιημένη με Διεθνές Πιστοποιητικό ISO 9001:2008 για την ποιότητα των υπηρεσιών της ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να οδηγήσουμε τα επιχειρηματικά σας όνειρα στην επιτυχία.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της HARCOS Consulting LTD στο 2622 25584 –6948548305 και στο info@harcos.gr και ένας εξειδικευμένος μας σύμβουλος θα σας καθοδηγήσει βήμα – βήμα.
www.harcos.gr