Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η HARCOS BUSINESS CONSULTING είναι μια εξαιρετική ομάδα άκρως εξειδικευμένων επαγγελματιών εστίασης, με δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα τους. Αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών σχεδιασμού, οργάνωσης και διαχείρισης επιχειρήσεων εστίασης που φέρνουμε καινοτόμες ιδέες στο τραπέζι για να δημιουργηθούν βιώσιμα και κερδοφόρα εμπορικά σήματα ενώ οδηγούμε τις επιχειρήσεις σε υψηλές επιδόσεις. Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας, αναπτύσσει στρατηγικές για να βελτιώσει την οικονομική απόδοση των πελατών μας μέσω της εφαρμογής δοκιμασμένων λύσεων που θα μειώσουν το κόστος λειτουργίας σας, ενώ θα μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα σας. Οι ακρογωνιαίοι λίθοι της εταιρείας μας υπήρξαν πάντα η καινοτομία, η συστηματικότητα, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η αδιαπραγμάτευτη αφοσίωση μας στην ποιότητα..

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

businnesplan

Παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, και οικονομοτεχνικών μελετών, σε επιχειρηματίες, μεταποιητές και αγρότες.

Περισσότερα

Επιδοτούμενα Προγράμματα

funding

Έγκαιρη ενημέρωση για νέα Επιδοτούμενα Προγράμματα (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός, Leader κλπ).

Περισσότερα

Οικονομοτεχνικές μελέτες

studiesΟικονομοτεχνικές μελέτες, επιχειρηματικά σχέδια και σύνταξη ολοκληρωμένου φακέλου υποβολής. (Συνεχή παρακολούθηση της υλοποίησης του έργου έως και το στάδιο της τελικής αποπληρωμής του).

Περισσότερα

Υπηρεσίες συμβούλων εστίασης

 

restaurantsΕξειδικευμένο τμήμα για το χώρο της εστίασης (ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη δημιουργία και λειτουργία εστιατορίων, catering, ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, café, delicatessen).

Περισσότερα

Επενδύσεις αγροτουρισμού

agrotourΥποστήριξη επενδύσεων αγροτουρισμού και παροχή πλήρους γκάμας υπηρεσιών που εγγυούνται την επιτυχημένη λειτουργία μιας σύγχρονης  επιχείρησης αγροτουρισμού.

Περισσότερα

Υπηρεσίες συμβούλων τουρισμού

hotelΕξειδικευμένο τμήμα τουρισμού, (ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη δημιουργία και λειτουργία ξενοδοχείων-SPA, κέντρων αδυνατίσματος, γυμναστήριων, sport clubs,αγροτουριστικών επιχειρήσεων).

Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Είμαστε στη διάθεσή σας για να υποστηρίξουμε την επιχειρηματική σας προσπάθεια και να σας προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές.

Επικοινωνία!