HARCOS Restaurant Consulting

Η HARCOS Restaurant Consulting είναι ένας οργανισμός που ειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εστιατόρια και ξενοδοχεία.
Η εταιρεία μας έχει σχεδιάσει, δημιουργήσει, και λειτουργήσει με επιτυχία, δεκάδες εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδος όπως τα OROSCOPO, BarΒeeQue, Θεσσαλία, Mezzeluna, Notia, Elia (Μαϊάμι) και πολλά άλλα.

Αυτό το βάθος της πολυετούς εμπειρίας και γνώσης, το μεταλαμπαδεύουμε σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε και προσαρμόζουμε αποτελεσματικές λύσεις, στο δικό σας μοναδικό εγχείρημα.

Από την εκκίνηση ενός εστιατόριου, και την καινοτομική σχεδίαση προϊόντων, και υπηρεσιών, έως τις σύγχρονες μεθόδους κατάρτισης των στελεχών, το βάθος της εμπειρίας μας θα οδηγήσει στην βέλτιστη απόδοση της επιχείρησης σας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας, παρέχουν στην επιχείρηση σας, αποτελεσματικές λύσεις και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Η σωστή παροχή συμβουλών, θα μεγιστοποιήσει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η HARCOS Restaurant Consulting, διαθέτει εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς, με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη εστιατορίων, στο σχεδιασμό, και ανάπτυξη νέων concept, στην δημιουργία μοναδικών και εύγευστων μενού, στην συγγραφή και παρουσίαση επιχειρηματικών σχεδίων, στην επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού, καθώς και στον σχεδιασμό και την οικονομική παρακολούθηση επιχειρήσεων.

Η πολυετή εμπειρία μας εγγυάται την επιτυχία

20ετή και πλέον εμπειρία στις επιχειρήσεις και στον τουρισμό..
Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εστιατόρια ξενοδοχεία και επιχειρήσεις αγροτουρισμού 100%
Σύνταξη και παρακολούθηση επενδύσεων μέσω επιδοτουμένων προγραμμάτων 95%
Συμβουλευτικές υπηρεσίες για επενδύσεις σε πρωτογενή δευτερογενή τομέα και αγροτική μεταποίηση 92%
Μελέτες Οικονομοτεχνικές –Τουρισμού για ιδιώτες φορείς και ΟΤΑ 90%

food stylingΤο φαγητό είναι το πάθος μας, και το εύρος της εμπειρία μας ως σύμβουλοι γαστρονομίας μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε καινοτόμες συνταγές που έχουν υπέροχη γεύση, μικρό κόστος και προσελκύουν νέους και ευχαριστημένους πελάτες.

Ανθρώπινο δυναμικό

Ως ειδικοί στην επιτυχή και αποτελεσματική ανάπτυξη συνταγών γνωρίζουμε άριστα τα τρόφιμα και το πώς να κάνουμε τις κουζίνες των επιχειρήσεων, νόστιμες και κερδοφόρες. Οι σύμβουλοι, μας είναι εξειδικευμένοι στον τομέα των τροφίμων και ποτών, και ανυπομονούν να μεταφέρουν με επιτυχία όλη αυτήν την εμπειρία, στην επιχείρησης σας.

Δ. ΚαραγιάννηςΚαραγιάννης Δημήτρης

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι σύμβουλος ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, ειδικός σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, γαστρονομίας και επαγγελματικής εστίασης. Στην μακροχρόνια επαγγελματική του πορεία  αλλά και στην ακαδημαϊκή του καριέρα έχει εξειδικευτεί σε θέματα place branding, ανάπτυξης τουρισμού και ειδικότερα στον οινογαστρονομικό τουρισμό με εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονες μελέτες στην Πελοποννησιακή γαστρονομία. Σπούδασε Sport Science & Management στις ΗΠΑ (Southern  Illinois University) και συνέχισε τις σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων φιλοξενίας και γαστρονομίας στο διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης CIA (Culinary Institute of  America στη NY). Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία (M.B.A. University of Huddersfield) στην διοίκηση  επιχειρήσεων τουρισμού και μαζικής εστίασης, με εξειδίκευση στην ποιότητα. Συνεχίζει τις σπουδές του ως Ερευνητής/ Υποψήφιος Διδάκτορας (PhD) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στα οικονομικά με αντικείμενο διατριβής:  «Η σημασία της γαστρονομίας ως είδος βιωματικού τουρισμού στην οικονομική ανάπτυξη σύγχρονων τουριστικών προορισμών  ανά τον κόσμο».

Έχει εικοσιπενταετή εμπειρία ως σύμβουλος φορέων, περιφερειών και επιχειρήσεων στον τουρισμό, στην διοίκηση επιχειρήσεων, και στην επαγγελματική εστίαση, έχοντας εργασθεί σε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις σημαντικότατων τουριστικών φορέων,  και επιχειρήσεων μαζικής εστίασης  σε Ελλάδα, Αμερική, Ελβετία, Ιταλία και Γαλλία. Έχει βραβευθεί επανειλημμένα για τις γαστρονομικές του δεξιότητες  και την αφοσίωση του στην ποιότητα με Χρυσούς Σκούφους  στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως Executive Chef & Manager. Έχει πραγματοποιήσει διαλέξεις σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη, την γαστρονομία, τον γαστρονομικό  τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Έχει συμμετάσχει  σε πλειάδα επιστημονικών ομάδων, εκπονώντας σειρά μελετών για θέματα, όπως ο σχεδιασμός τουριστικής ανάπτυξης και η επιχειρηματικότητα, η δημιουργία Brand Name για νέους προορισμούς και το επιτυχημένο marketing τουριστικών προορισμών, ενώ έχει δημοσιεύσει και αρκετά επιστήμονα άρθρα σχετικά με την επιχειρηματικότητα, την οικονομική ανάπτυξη, την καινοτομία, και τον τουρισμό. Από το 1999-2005 διατέλεσε καθηγητής στο Business College of Athens, (BCA) διδάσκοντας θεματικές ενότητες σχετικές με τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και την εστίαση, στα πλαίσια αγγλόφωνου προγράμματος σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων για την απόκτηση πτυχίου Bachelor από το πανεπιστήμιο London Metropolitan, του Ηνωμένου Βασίλειου.
Από το 2005-2006 υπήρξε εισηγητής στην LE MONDE, (Ινστιτούτο Ξενοδοχειακών, Τουριστικών και Γαστρονομικών Σπουδών, Αθήνα). Από το 2006-2009 κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στη Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, συμμετέχοντας στην χάραξη τουριστικής στρατηγικής της περιφερείας και την ανάδειξη της σε σύγχρονο τουριστικό προορισμό, καθώς και σε επιτροπές και ομάδες εργασίας για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και την υλοποίηση του τριετούς Marketing plan.
Από το 2006-2009 ήταν Διευθυντής, επικεφαλής σύμβουλος επιχειρήσεων στο Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Δυτικής Ελλάδος (BIC Western Greece), καθοδηγώντας μαζί με την ομάδα του επιχειρήσεις της περιφέρειας, μέσα από συμπράξεις, καινοτόμες πρακτικές και εξωστρέφεια. Στην ίδια εταιρεία ήταν επίσης  υπεύθυνος ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ολοκληρώνοντας με μεγάλη επιτυχία πλειάδα σημαντικότατων ευρωπαϊκών projects. 
Το 2009 ίδρυσε την εταιρεία συμβούλων HARCOS ΕΠΕ με έδρα την Πάτρα, η οποία είναι εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία τουριστικής ανάπτυξης για φορείς, και επιχειρήσεις τουρισμού, μαζικής εστίασης και φιλοξενίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε δυνητικούς επενδυτές  από όλον τον κόσμο όπως coaching, ένταξη σε ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, επιχειρηματικά σχεδία, Marketing plans, Human Resources, εκπαίδευση σε θέματα , υγιεινής, ασφάλειας τροφίμων, ολοκληρώνοντας με επιτυχία εκατοντάδες projects σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2010 είναι ειδικός συνεργάτης γαστρονομίας, ερευνητής, αρθρογράφος γαστρονομικών εντύπων στην εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
Την περίοδο 2015-2016, υπήρξε Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας σε θέματα επιχειρηματικότητας και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τουριστικής ανάπτυξης, γαστρονομίας & επιχειρηματικότητας. Το 2015 διατέλεσε επιστημονικός συνεργάτης και σύμβουλος επιχειρηματικότητας του Ελληνοιταλικού επιμελητήριου Ελλάδας, για θέματα τουρισμού, οικονομικής ανάπτυξης, γαστρονομίας και επιχειρηματικότητας. Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι Αρχισυντάκτης & υπεύθυνος ύλης & έκδοσης  στο κλαδικό περιοδικό μαζικής εστίασης και τουρισμού «WESTIAZOYME».

Mail

Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας...