Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκτενές pre open, σεμινάριο στο προσωπικό της νέας επιχείρησης cosi cosi THE ESPRESSO BAR στην Αμαλιάδα και αφορούσε θέματα Υγιεινής & Aσφάλειας Tροφίμων. Η εκπαίδευση έγινε στις συνεδριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στην Αμαλιάδα Ερμού 13.
Τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων είναι τα πλέον σημαντικά για όλες τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και το ανθρώπινο δυναμικό θα πρέπει να ενημερώνεται σωστά και υπεύθυνα από ειδικούς για τις σωστές πρακτικές .
Συγχαρητήρια στην επιχείρηση του κ. Σκουτέρη που αποφάσισε να ξεκινήσει την εκπαίδευση όλου του προσωπικού πριν την επίσημη λειτουργιά της από κάτι τόσο σημαντικό και αυτονόητο που όμως πολλοί επαγγελματίες παραμελούν με καταστροφικές συνέπειες πολλές φορές.

HARCOS ΕΠΕ Business Consulting
Με εμπειρία 20ετίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιονδήποτε στάδιο σχεδιασμού και υλοποίησης επιθυμείτε, καθώς και μέσω της αξιοποίησης του νέου ΕΣΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 που μόλις ξεκίνησε αλλά και για την έναρξη της επιχειρηματικής σας ιδέας ή την βελτίωση της επιχείρησης σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας στο τηλέφωνο:
2611100400 Βαλτετσίου 1 (ΠΑΤΡΑ)
26220-25584 Ερμού 13 (ΑΜΑΛΙΑΔΑ)
Στο www.harcos.gr καθώς και στο 6948548305.